Grootste chef’s table ter wereld in Amsterdam
21 november 2022 

Grootste chef’s table ter wereld in Amsterdam

Les Patrons Cuisiniers organiseert op zondag 29 januari 2023 een uniek culinair event in de Beurs van Berlage Amsterdam.

In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 24 Patrons ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten die ze live aan tafel bereiden. De chefs koken in een carrousel waardoor iedere tafel een uniek menu krijgt voorgeschoteld.

Vakmanschap en vriendschap
Samen vormen deze chefs, goed voor totaal 27 Michelinsterren, de grootste chef’s table ter wereld! Dat betekent: een topdiner, bovenop het intense vuur van de keuken tijdens een meeslepend event. Als gast beleeft u het vakmanschap en de warme vriendschap van deze topchefs als nooit tevoren.                        

Bij verfijnde gerechten horen vanzelfsprekend mooie en verrassende bijpassende wijnen van onze top sommeliers. De ontvangst is vanaf 16:00 uur met een mooi glas champagne dat combineert met de eerste gerechtjes. Vervolgens nodigen we graag u uit aan uw chef’s table voor een bruisende culinaire avond vol smaak, beleving, vriendschap en plezier. 

Tickets 
Mis dit unieke evenement niet en bestel hier uw tickets: Tickets bestellen ››

Algemene informatie
Datum: Zondag 29 januari 2023
Tijd: 16.00 - 22.30 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Dresscode: Cocktail
Prijs: € 495,- per persoon

Over Les Patrons Cuisiniers
Op 14 oktober 1991 richtten Toine Hermsen, Henk Savelberg, John Halvemaan, Cees Helder, Constant Fonk, Maartje Boudeling, John Kern, Emmanuel Mertens en Paul Fagel Les Patrons Cuisiniers op. Deze negen founders, stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen, waren het er unaniem over eens dat het vakmanschap, de culinaire creativiteit en de kwaliteit van gastronomie in Nederland naar een hoger niveau gebracht konden worden. Mede dankzij hun niet aflatende inspanningen is Nederlandse gastronomie volwassen geworden. Ook vanuit het buitenland is de erkenning en belangstelling voor ‘Dutch Cuisine’ groter dan ooit. Het culinaire genootschap dat inmiddels al drie generaties Patrons bestrijkt, telt 
24 leden die, hoewel ze elk hun unieke eigen stijl hebben, altijd innig verbonden zullen zijn in hun streven naar perfectie.

STRRN Magazine- alles over de culinaire top van Nederland
Koming van CadzandBestel hier 


Reactie plaatsen