STRRN Magazine - Puur
In deze editie:
- Coverstory 'PUUR FRED'
Fred Mustert, restaurant Fred**, Rotterdam - Column van de chef: diversiteit
- Als het noodlot toeslaat De Treeswijkhoeve** is terug en sterker dan ooit
Door Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof**
Signature dish
Juliën van Loo, restaurant Parkheuvel**Lente in Twente
In gesprek met Lars van Galen, restaurant 't Lansink*Puur bourgondisch in Fort Zuidwijkermeer
Mataîre Fromager René KoelmanWitte aspergekoppen en witte Alpentoppen
Op aspergebedevaart naar Zwitserland met René BrienenSterrenchef in eigen keuken
Topchefs Bram Helleman, Erik de Mönnik en Marco van der Wijngaard delen prachtige receptenKookbattle op de golfbaan
Michelin inspecteurs: niet te koop
Maak kennis met Euro-Toques Nederland
Puur genieten
Met SVH Meesterijsbereider Hans KennisSagardi stookt het vuur lekker op
De pure Baskische keuken in AmsterdamOp hout gin stoken in het Groene Hart Het verhaal van The Chamberick
SVH Wijnmeester Roy Pelgrim
'Jonge sommeliers opleiden is de rode draad in mijn carrière.
En verder:
Gluren bij de buren: Restaurant De Mijlpaal*, Tongeren, België - cartoon Spekko - Column door Sarah Puozzo - Wijn en pure beleveling, Lucas Wiegman - het laatste nieuws en nog veel meer! (72 pagina's).
STRRN Magazine 'PUUR' verschijnt 25 mei a.s.