STRRN Magazine - Zeeland special
In deze editie:
- Coverstory Sergio Herman
Koning van Cadzand - Jannis Brevet, Inter Scaldes***
Tussen de Scheldes - Column van de chef: Wanneer alles veranderd Door: Laurent Smallegange, Spetters*, Breskens
Signature dish
Thijs Meliefste, restaurant Meliefste* deelt signatuurgerechtDe Zeeuwse roots van Sydney Schutte
Zeeuwse salon culinair
Bijzondere samenwerking tussen topchef Edwin Vinke en kunstenaar Gène BervoetsZand, zee, Syrco
Topchef Syrco Bakker, restaurant Pure C** over ZeelandHet Zeeuwse groene goud
Op stap met 'Zeewierman' Jan KruissePassie voor Zeeland
Michèl Lambermon, SVH Meesterkok en Executive Chef bij Big Green Egg EuropeZeeuws licht
Glaskunst met Yerseke en de Oosterschelde
als inspiratiebronDe Oesterij
het verhaal achter de oestersWijnhoeve De Kleine Schorre
Sterrenchef in eigen keuken
Topchefs Rutger van der Weel, Michèl Lambermon, Eric van Bockhove en Hans Kennis delen heerlijke receptenMichelinsterrenuitreiking 2022
Euro-Toques Nederland
Jaarevent 2022
En verder:
Texel: opening lamsvleesseizoen, topchef Jef Schuur over de schapenpopulatie op Texel, gastronomisch geluk Op Oos - cartoon Spekko - Column door Sarah Puozzo - het laatste nieuws en nog veel meer! (72 pagina's).
STRRN Magazine 'ZEELAND' verschijnt 26 augustus a.s.