Inter Scaldes

Oud & nieuw is een tijd waarin we traditiegetrouw niet alleen terugblikken, maar ook hoopvol uitkijken naar wat de toekomst in petto heeft. In deze editie doen we hetzelfde, een drietal topchefs nemen een kijkje in onze glazen bol. Hoe kijken zij terug op de afgelopen jaren en wat zijn hun verwachtingen in deze onzekere tijden?

Ook duiken we in de wereld van oude en nieuwe Michelinsterren. Maak kennis met de nieuwkomers onder de sterrenchefs en lees het interview met de nestor van de Nederlandse gastronomie, Paul Fagel. Dit jaar namen we afscheid van Jannis en Claudia Brevet, die eerder dan verwacht stopten met hun Inter Scaldes. Ontdek het verhaal van het jonge koppel Jeroen en Sanne Achtien, dat de uitdaging aanging om de exploitatie van dit iconische restaurant over te nemen.

 null

En nog veel meer! (84 pagina's).
STRRN Magazine 'Oud & Nieuw' verschijnt

8 december.

.

Met dank aan onze partners:



Welk abonnement kies jij?

STRRN.plus

MEEST GEKOZEN

€ 25,00
      • 1e jaar € 25,00, daarna € 39,00 per jaar
      • 4x per jaar op je deurmat
      • Lees alle magazines ook  digitaal
      • Eenvoudig opzegbaar
      • Gratis thuisbezorgd

STRRN.

Kwartaal abonnement

€ 12,50
  • 4x per jaar op je deurmat
  • Lees alle magazines ook digitaal
  • Eenvoudig opzegbaar
  • Gratis thuisbezorgd 


STRRN.digitaal

per 12 maanden

€ 19,00
  • 4x per jaar digitaal
  • Toegang tot alle STRRN edities
  • Eenvoudig opzegbaar



DEZE EDITIE LOS BESTELLEN?

Inter Scaldes


✓ Als eerste op de hoogte


✓ Exclusief 4x per jaar


✓ Gratis thuisbezorgd


✓ Ieder moment opzegbaar
 "Het is een mooi boekie. Die moet je echt eens lezen."
Edwin Vinke
"Stijlvol magazine en social media platform voor epicuristen :-) www.roan.photolikes this."
Rudy Roan