Amsterdams vijfsterrenhotel Seven one Seven bestaat 23 jaar en slaat met driesterrenchef Jacob Jan Boerma de handen ineen
Amsterdams vijfsterrenhotel Seven one Seven bestaat 23 jaar en slaat met driesterrenchef Jacob Jan Boerma de handen ineen
“De horeca is nu bijna twee maanden dicht, het kriebelt om weer aan de slag te gaan” aldus de topchef. General manager van Seven one Seven Brita Röhl vult aan: “op 8 mei bestaat Seven one Seven alweer 23 jaar, we vieren dit met een prachtig arrangement wat in de meimaand te boeken is door onze hotelgasten. Het arrangement is bedoeld voor levensgenieters, die even eruit willen in eigen land. Hoe fijn is het als het eerste restaurant waarin je weer gaat eten onder leiding staat van Jacob Jan Boerma?”
Gasten kunnen gebruikmaken van een overnachting inclusief een vijfgangendiner voor €550 (per twee personen, exclusief wijnen). Boeken kan via www.717hotelspecial.nl .
Hotel Seven one Seven opende zijn deuren aan de Prinsengracht 717 in Amsterdam op 8 mei 1997, als eerste vijfsterrenboutiquehotel van Nederland. General Manager Brita Röhl is sindsdien het gezicht van het hotel. In 2017 is Hotel Seven one Seven verkozen tot Gault Millau Hotel van het Jaar.
Jacob Jan Boerma (Höchst, april 1972) is een Nederlandse driesterrenchef. In 2002 opende Boerma restaurant De Leest in Vaassen. Dit restaurant ontving in 2003 een eerste, in 2006 een tweede en in 2014 een derde Michelinster. Boerma streeft naar in zijn ogen fraai opgemaakte gerechten volgens de Franse keukentraditie die bereid zijn met lokale biologisch geteelde ingrediënten. Boerma werd door de GaultMillau in 2009 verkozen tot Chef van het Jaar.
Het nieuwe STRRN Magazine is nu leverbaar.
‘Jammen in crisistijd’
Bekijk hier de inhoud.