‘Chefs Table on Board’ - Blue Rhapsody haalt 6 Michelinsterren aan boord.
Een bijzondere samenwerking van vier Rotterdamse sterrenchefs met zes Michelinsterren.
‘Chefs Table on Board’
Op 10, 11 en 12 juli stappen de chefs aan boord van het state of the art schip Blue Rhapsody voor een unieke gastronomische summer experience ‘Chefs Table on Board’. Tijdens de ‘Chefs Table on Board’ maken de gasten al varende langs de skyline van Rotterdam kennis met de culinaire kunsten van deze topchefs. Zij krijgen gedurende een 3,5 uur durende cruise een 8-gangen diner aangeboden met zorgvuldig geselecteerde wijnen en diverse amuses. Tijdens het diner is er live entertainment van een DJ. Een absolute unieke ervaring.
De chefs:
Fred Mustert Restaurant Fred** Mario Ridder Restaurant Joelia* Erik van Loo Restaurant Parkheuvel**
Jos Grootscholten Restaurant Perceel*
Blue Rhapsody is het fonkelnieuwe schip uit de vloot van Constant in Beweging. Vrijheid en stijl zetten de toon op deze bijzondere varende eventlocatie. Aan boord laten wij uw gasten ongeremd genieten van het gevoel van luxe en ongeëvenaard gastheerschap. Buiten valt als eerste de stoere bijlboeg op. Deze kennismaking schept hoge verwachtingen, die wij met onze gepassioneerde crew graag overtreffen. Blue Rhapsody vormt hiermee het decor voor unieke, onderscheidende en onvergetelijke evenementen.
Het nieuwe STRRN Magazine is uit!
Bekijk hier de inhoud