De nieuwe editie van STRRN Magazine verschijnt 26 mei
Alles over de culinaire top van Nederland
´Kunst, koken & kijken´
In deze editie:
Meester in het RIJKS®
– interview met topchef Joris Bijdendijk over kunst en koken.
De kunst van het weglaten
– Jannis Brevet, Inter Scaldes***, zijn keuken doet tijdelijk dienst als atelier.
De beste sommelier van Nederland
– een kijkje in de wijnkelder van Edgaras Razminas, De Lindehof**
Signature dish
– Oer Hollandse kunst in de Zwitserse Alphen met Jeroen Achtien, Sense**
Kunst aan de kust
– Bij Merlet* in Schoorl met topchef Jonathan Zandbergen draait alles om kunst, beleving en omgeving
No rules, de kunst van het maken van kunst
– Welkom in de droom van Menno Post & Saskia de Wal, restaurant & galerie Olivijn*
Durf luchtkastelen te bouwen
– Angélique Schmeinck, kunstacademie of koksambacht?
Art, food & pleasure
– Prachtige fotoserie door Saskia de Wal, restaurant & galerie Olivijn*
Struikmeloenen en bostomaten
– Menukaart van de Aboriginals
Kunstzinnige grime en visagie
Door Marianne van Drie en Jeanette Burink
Trendsetter en pionier
– Jan Bartelsman, Cook Like a Chef, de man achter het fenomeen van dinerboxen
Bourgondiërs van de Lage Landen
– Brouwerij De Goede & De Stoute
Big Green Egg lanceert nieuwe app
Sterrenchef in eigen keuken
– Chefkoks Steven Klein Nijenhuis en Bart Ausems delen heerlijke recepten
Even voorstellen
– maak kennis met Vénise Bruins, vormgever STRRN Magazine
Verder alles over de Michelinsterrenregen 2021, een mooie column van Sarah Puozzo (South & Pepper), het laatste nieuws en veel meer (72 pagina’s).
Met dank aan onze partners: