De nieuwe editie van STRRN Magazine verschijnt 26 mei


Alles over de culinaire top van Nederland



´Kunst, koken & kijken´

In deze editie:

Meester in het RIJKS®
 – interview met topchef Joris Bijdendijk over kunst en koken.

De kunst van het weglaten
– Jannis Brevet, Inter Scaldes***, zijn keuken doet tijdelijk dienst als atelier.

De beste sommelier van Nederland
– een kijkje in de wijnkelder van Edgaras Razminas, De Lindehof**

Signature dish
– Oer Hollandse kunst in de Zwitserse Alphen met Jeroen Achtien, Sense**

Kunst aan de kust
– Bij Merlet* in Schoorl met topchef Jonathan Zandbergen draait alles om kunst, beleving en omgeving

No rules, de kunst van het maken van kunst
– Welkom in de droom van Menno Post & Saskia de Wal, restaurant & galerie Olivijn*

Durf luchtkastelen te bouwen
– Angélique Schmeinck, kunstacademie of koksambacht?

Art, food & pleasure
– Prachtige fotoserie door Saskia de Wal, restaurant & galerie Olivijn*

Struikmeloenen en bostomaten
– Menukaart van de Aboriginals

Kunstzinnige grime en visagie
Door Marianne van Drie en Jeanette Burink

Trendsetter en pionier
– Jan Bartelsman, Cook Like a Chef, de man achter het fenomeen van dinerboxen

Bourgondiërs van de Lage Landen
– Brouwerij De Goede & De Stoute

Big Green Egg lanceert nieuwe app

Sterrenchef in eigen keuken
– Chefkoks Steven Klein Nijenhuis en Bart Ausems delen heerlijke recepten

Even voorstellen
– maak kennis met Vénise Bruins, vormgever STRRN Magazine


Verder alles over de Michelinsterrenregen 2021, een mooie column van Sarah Puozzo (South & Pepper), het laatste nieuws en veel meer (72
pagina’s).

 


Met dank aan onze partners: