FOUR-HANDS-DINER AFHAALMENU'S BIJ STERRENRESTAURANT OLIVIJN*

Sterrenrestaurant Olivijn* in Haarlem is sinds de coronasluiting een succesvol afhaalrestaurant geworden. Zij bieden wekelijks wisselende driegangen menu’s .

 
Four-hands-diner Eigenaar en SVH Meesterkok Menno Post gaat vanaf donderdag 23 april a.s. zijn afhaalmenu's uitbreiden met een 'four-hands-diner' van verschillende topchefs van Les Patrons Cuisiniers. Menno is sinds 2019 lid van Les Patrons Cuisiniers, een culinair genootschap met 22 gepassioneerde Nederlandse topchefs. Allen met één missie: perfectie. Het eerste menu op het programma is een samenwerking met topchef Jef Schuur van het sterrenrestaurant Bij Jef* in Den Hoorn-Texel. 'Wij willen graag samenwerken met onze collega’s en ook meer diversiteit aan onze gasten bieden. Door gerechten van andere sterrenchefs naar Olivijn te halen helpen we elkaar', aldus Menno Post. Culinaire line-up De culinaire line-up ziet er veelbelovend uit: Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, Wilco Berends van De Nederlanden* in Vreeland en Jarno Eggen van De Groene Lantaarn** in Staphorst hebben al toegezegd mee te willen werken en staan klaar om aan de slag te gaan. 'We zijn natuurlijk wel afhankelijk van wat de overheid verder zal gaan beslissen na 28 april, maar er zullen naar verwachting meerdere samenwerkingen volgen.' Viergangen afhaalmenu’s De viergangen menu’s zijn samengesteld uit een amuse, twee gerechten en een friandise van de gastchef en twee gerechten van Olivijn voor € 75,00. Deze viergangenmenu’s zijn alleen op donderdagen verkrijgbaar en te bestellen via www.olivijn.nl
Maak nu kennis met STRRN Magazine!