‘Ruige Kost’: nieuw kookboek van Sterrenchef Edwin Vinke en Bløf zanger Paskal Jakobsen.
In ‘Ruige Kost’ delen levensgenieters Edwin en Paskal hun favoriete en succesvolle recepten.
Terwijl Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken. De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun gezamenlijke liefde voor reizen en Zeeland.
Ingrediëntenlijst:
1 dosis gezond verstand; 1 keuken met goed materiaal; 1 dosis rust en geduld; 1 hulpje voor de afwas; 1 goed glas wijn (of 2, of 3…); 1 box met goede muziek; 1 of meerdere gezellige lekkere eters; 1 slager, visboer, schelpjesboer, toko..
“Als er in muziek en eten geen bezieling zit dan hoor en proef je dat.
Edwin: ‘Ik heb Pascal gevraagd de recepturen die ik geschreven heb na te koken. Dat geeft interessante discussies in de keuken. Hij vraagt dan waarom ik dat zo doe en juist dat ingrediënt gebruik. Hij vraagt bijvoorbeeld waarom ik niet gewoon een fles BBQ saus uit de winkel neem in plaats van deze zelf te maken? Ik leg dan uit dat als je thuis kookt, je ook zelf de saus moet maken. Dit soort discussies zie je terug in ons kookboek. Hij vraagt dingen die een thuiskok zou vragen.’
Gratis meegeleverd: STRRN Magazine #5 met uitgebreide interview met Edwin en Paskal.
Specificaties
Auteurs Paskal Jakobsen & Edwin Vinke
ISBN 9789462582620
Pagina’s 224
Uitvoering hardcover
Prijs € 25,00 + gratis STRRN Magazine