Sterrenchef Arturo Dalhuisen neemt de keuken van restaurant Daalder over
Chef Dennis Huwaë van restaurant Daalder draagt voor twee weken zijn keuken over aan sterrenchef Arturo Dalhuisen.
Gedurende de vakantie van het team van Daalder neemt Arturo Dalhuisen de keuken over. De sterrenchef serveert elke avond aan een beperkt aantal gasten een menu van al zijn én Daalder’s meest geliefde gerechten.
Vanaf vrijdag 7 augustus tot en met 17 augustus staan alle favorieten op het menu. De mooiste gerechten van Daalder’s chef Huwaë, maar ook Arturo’s meest geliefde gerechten. Zo verschijnen onder andere de duif met pistache en zijn signature langoustine op tafel.
Dalhuisen vertelt dat hij zich enorm op dit avontuur: ‘Ik eet al jaren graag in Daalder, dus het is heerlijk om eens het allerbeste van mij en Dennis op één menu te zetten.’
Reserveren
Arturo’s 7 gangenmenu is vanaf 7 t/m 17 augustus te reserveren (niet op dinsdag en woensdag) en kost € 89,-. In het weekend is Daalder ook geopend voor lunch. Plekken zijn gelimiteerd. Reserveer kan hier.
STRRN Magazine verschijnt 4x per jaar