STRRN Magazine met Jannis & Claudia Brevet, Inter Scaldes***
De Leisure editie van STRRN Magazine verschijnt 2 december a.s.
In deze editie:
- Coverstory Jannis & Claudia Brevet Inter Scaldes***
The Sky is the Limit - Column van de chef: Ambacht
Door: Wilco Berends, restaurant De Nederlanden*, Vreeland - Wereldsterren bij Merlet*
Topfotograaf William Rutten exposeert in hotel-restaurant Merlet*. - Nieuwe sterrenchefs 2022
Maak kennis de chefs van De Juwelier*, Lars* en De Kas* - Signature dish
Steven Klein Nijenhuis deelt signatuurgerecht. - Pianist & componist Michiel Borstlap
'Chefs zijn eigenlijk ook componisten' - De Maestro
Culinair dj Hans Stroeve - Stefan van Sprang Aan de Poel**
Formule-1 fanaat op Zandvoort. - Golf & Food, Landgoed Lauswolt
Topchef Arjan Bisschop, perfect golfen en culinair genieten. - Leisure in Leersum
Historisch culinair Landgoed Parc Broekhuizen. - Les Patrons Cuisiniers
Culinaire tour door Nederland. - Brassen in de Caribbean
Jonnie & Thérèse Boer openen Brass Boer op Curaçao. - Sterrenchef in eigen keuken
Topchefs Arjan Bisschop, Servais Tielman, Hans Kennis en Sarah Puozzo delen heerlijke recepten. - Euro-Toques Nederland
Nederland Cookware Company prijs 2022 - Koken voor Sterren
Stadsrestaurant Zindering, Stadsschouwburg Utrecht . - Master of Pasta
Sarah Puozzo, Italiaanse BBQ tv-kok & Pasta Academy Amsterdam
En verder:
het laatste nieuws, cartoon Spekko, boeklancering Ode aan de Paling, Meesterlijk jubileum Hans Kennis, en nog veel meer! (72 pagina's).
Voor culinaire liefhebbers heeft STRRN Magazine een 12-tal exclusieve cadeauboxen samengesteld.