STRRN Magazine met Jannis & Claudia Brevet, Inter Scaldes***

De Leisure editie van STRRN Magazine verschijnt 2 december a.s.

 In deze editie:

  •   Coverstory Jannis & Claudia Brevet Inter Scaldes***
           The Sky is the Limit       
  •   Column van de chef: Ambacht
           Door: Wilco Berends, restaurant De Nederlanden*, Vreeland
  •   Wereldsterren bij Merlet*                        
           Topfotograaf William Rutten exposeert in hotel-restaurant Merlet*.
  •  Nieuwe sterrenchefs 2022
          Maak kennis de chefs van De Juwelier*, Lars* en De Kas*
  •  Signature dish
          Steven Klein Nijenhuis deelt signatuurgerecht.
  •  Pianist & componist Michiel Borstlap
           'Chefs zijn eigenlijk ook componisten'
  •  De Maestro
           Culinair dj Hans Stroeve                                                                  
  •  Stefan van Sprang Aan de Poel**
           Formule-1 fanaat op Zandvoort. 
  •   Golf & Food, Landgoed Lauswolt
          Topchef Arjan Bisschop, perfect golfen en culinair genieten.   
  •  Leisure in Leersum
          Historisch culinair Landgoed Parc Broekhuizen.     
  •  Les Patrons Cuisiniers
          Culinaire tour door Nederland.
  •  Brassen in de Caribbean
        Jonnie & Thérèse Boer openen Brass Boer op Curaçao. 
  •  Sterrenchef in eigen keuken
         Topchefs Arjan Bisschop, Servais Tielman, Hans Kennis en Sarah Puozzo delen heerlijke recepten.
  •  Euro-Toques Nederland
          Nederland Cookware Company prijs 2022
  •  Koken voor Sterren
           Stadsrestaurant Zindering, Stadsschouwburg Utrecht .
  •  Master of Pasta
          Sarah Puozzo, Italiaanse BBQ tv-kok & Pasta Academy Amsterdam

    En verder:
    het laatste nieuws, cartoon Spekko, boeklancering Ode aan de Paling, Meesterlijk jubileum Hans Kennis, en nog veel meer! (72 pagina's).

    Voor culinaire liefhebbers heeft STRRN Magazine een 12-tal exclusieve cadeauboxen samengesteld.

    Bekijk & bestel