Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 27-2020
De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.
Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Marcel van Lier (Latour*) met een mooie combinatie van tarbot & oesters en Joris Bijdendijk (RIJKS*) met zijn prachtige Razor Clams.
Razor Clams – chefkok Joris Bijdendijk – restaurant RIJKS*
Verder in onze top-10 de chef-kok’s Thomas van Santvoort (Flicka*), Nico Boreas (Sabero**), Edwin Soumang (ONE*), Jozua Jaring (Ratatouille Food & Wine*), Tim Golsteijn (Bougainville*) en Stefan van Sprang (Aan de Poel**).
Op nummer 2 deze week de bijzondere Kingfish van chefkok Jermain de Rozario (De Rozario*) en op nummer één en wel heel fraai kunstwerk van chefkok Thijs Berkers (Oonivo*).
Kortom kijk & geniet!
De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.
Het nieuwe STRRN Magazine is uit!