Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 29-2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Richard van Oostenbrugge (restaurant 212*) met een bijzondere Lobster & truffle creatie, en  chefkok André Gerrits (’t Amsterdammertje*) met zijn tartaar van lamsnek.

      Tartaar van lamsnek | chef-kok André Gerrits | ’t Amsterdammertje*

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Rik Jansma (Basiliek*), Menno Post (Olivijn*), Joris Bijdendijk (RIJKS*), Ron Blaauw (Ron Gastrobar*), Tonny Berentsen (De Kromme Dissel*) en Yuri Wiesen (restaurant Wiessen*).

Op nummer twee deze week de Wilde zeebaars van chefkok Dennis Kuipers (Vinkeles*) en op één de prachtige Ceviche van Hamachi van chefkok Soenil Bahadoer (De Lindehof**).

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

 


Actiecode STRRNVIP geldig t/m 31 juli 2020.

Abonneren