Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 33-2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chefkok Eric Swaghoven (Valuas*) zijn prachtige Pomme Moscovite en de kleurrijke Vanille cremeux van chefkok Hans Derks (Versaen *). 

‘Pomme Moscovite’ – chefkok Eric Swaghoven – restaurant Valuas*

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Jan Sobecki (Sabero**), Erik & Juliën van Loo (Parkheuvel**), Sander Spruijt (De Burgemeester*), Thomas Diepersloot & Robert Poel (Voltaire*), Ralph Hermans (Rantrée*) en André van Alten (La Provence*).

Op nummer twee deze week de kreeft van chefkok Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en op één de bijzondere en kleurrijke creatie van Langoustine & kaviaar door chefkok Fred Mustert (Restaurant Fred**).

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

Overzicht Michelin sterrenrestaurants

Abonneren