Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 41-2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chefkok René Tichelaar (De Gieser Wildeman) met zijn kleurrijke Noorse koningskrab en de Kalf & gamba’s van chefkok Mark Gratama (restaurant ML*).

 

  Kalf & gamba’s – chefkok Mark Gratama – restaurant ML*  Haarlem

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Dennis Middeldorp (Sense*), Steven Klein Nijenhuis (Herberg Onder de Linden*), Sander Spruijt (De Burgemeester*), Stephen van Sprang (Aan de Poel**), Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en Sidney Schutte (Spectrum**). 

Op nummer twee deze week een de mooie Oester van chefkok Syrco Bakker (Pure C**) en op één de prachtige Noordzee krab creatie chefkok Rutger van der Weel (Katseveer*).   

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

Overzicht Michelin sterrenrestaurants


Abonneren