De Echoput en Jonathan Zandbergen presenteren: WILDFESTIVAL
Een culinair preuvenement in informele festivalsfeer bij Hotel Restaurant De Echoput
Hotel Restaurant de Echoput en sterrenchef Jonathan Zandbergen slaan de handen ineen om Wild en andere lokale seizoensproducten en hun leveranciers in de spotlights te zetten. Samen met partners presenteren zij op zondag 1 september de eerste editie van het Wildfestival bij De Echoput.
Het Wildfestival is een preuvenement waar gasten de hele middag kunnen genieten van diverse culinaire gerechten en dranken in een informele festivalsfeer. Samen met een selectie van leveranciers en partners brengen ze een ode aan het mooiste, meest duurzame vlees en andere lokale seizoensproducten. Betrokken partners: De Echoput | Jonathan Zandbergen | Chefs Puur Wild | Klosse Wines | TheVipTable | Meesterslager Spaans | Royal Swinkels | De Laat Coffee | Ambachtelijke leveranciers van Puur Gelders.
Save the date
Wij verwelkomen u graag voor dit middag vullende programma met gerechten, dranken, kraampjes, muziek en diverse sprekers over wild en gastronomie.
Datum: Zondag 1 september
Tijd: 12:30 - 17:00 uur
Locatie: Hotel Restaurant de Echoput - Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tickets: € 99,-
Info: www.echoput.nl/wildfestival
Tickets: https://wildfestival.eventbrite.nl
Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam 70 jaar geleden de familie Klosse naar de Echoput. Dit was het begin van een rijke culinaire geschiedenis. Sindsdien is de Echoput uitgegroeid van een theehuis tot 5-sterren hotel-restaurant met als specialiteit altijd nog wildbereidingen en wijn-spijs combinaties.
Over Jonathan Zandbergen
Sterrenchef Jonathan Zandbergen is de jongste Meesterkok van Nederland, schrijver van diverse culinaire boeken en winnaar van internationale prijzen. Als nieuwe generatie sterrenchef wordt hij geroemd om zijn creativiteit en kunde. Na jarenlang als chef-kok op sterniveau te hebben gewerkt, heeft Jonathan onlangs zijn vleugels uitgeslagen en is hij gestart met Chefs Puur Wild en TheVipTable. Het begint bij Jonathan altijd bij de basis waarin hij de producten centraal stelt, zoals Wild. Werken met de beste producten uit de omgeving, met respect voor dier en natuur. Een perfecte match met de 70-jaar oude keukenvisie van de Echoput.
STRRN Magazine alles over de culinaire top van Nederland.