null

De winter is het seizoen waarin gastronomie wordt gekenmerkt door warmte, comfort en diepgang. Chefs grijpen deze periode aan om traditionele smaken te herontdekken en te transformeren tot moderne meesterwerken. Het fermenteren, inmaken en drogen zorgen ervoor dat zomerse oogsten de winter overleven.

Maar winterse gastronomie gaat verder dan alleen de gerechten. De beleving speelt een grote rol: intieme diners bij een open haardvuur, dampende glazen glühwein op wintermarkten en zorgvuldig samengestelde proeverijen, maken eten in de winter tot een totaalervaring. De kou buiten nodigt uit om binnen te genieten van samenzijn, verhalen en vooral: heerlijke gerechten die hart en ziel verwarmen. De winterkeuken heeft eigenlijk maar één doel: verwarmen, verrassen en verbinden. Evenals deze editie van STRRN Magazine.


null

Inhoud zie hierboven (84 pagina's).


Met dank aan onze partners:



Welk abonnement kies jij?

STRRN.plus

MEEST GEKOZEN

€ 25,00
      • 1e jaar € 25,00, daarna € 39,00 per jaar
      • 4x per jaar op je deurmat
      • Lees alle magazines ook  digitaal
      • Eenvoudig opzegbaar
      • Gratis thuisbezorgd

STRRN.

Kwartaal abonnement

€ 12,50
  • 4x per jaar op je deurmat
  • Lees alle magazines ook digitaal
  • Eenvoudig opzegbaar
  • Gratis thuisbezorgd 


STRRN.digitaal

per 12 maanden

€ 19,00
  • 4x per jaar digitaal
  • Toegang tot alle STRRN edities
  • Eenvoudig opzegbaar


DEZE EDITIE LOS BESTELLEN?


✓ Als eerste op de hoogte


✓ Exclusief 4x per jaar


✓ Gratis thuisbezorgd


✓ Ieder moment opzegbaar
 "Het is een mooi boekie. Die moet je echt eens lezen."
Edwin Vinke
"Stijlvol magazine en social media platform voor epicuristen :-) www.roan.photolikes this."
Rudy Roan