STRRN Magazine februari 2021
´Liefde zet de wereld op zijn kop´
- Liefde op grote hoogte
interview met Onno Kokmeijer & Arjan Speelman, Ciel Bleu** - Topchef Stefan van Sprang en Edsilia Rombley
- In gesprek met Werner Loens, hoofdinspecteur Michelin
- Jef Schuur en Nadine Mögling, Bij Jef*
Hoe dit liefdeskoppel het allerbeste in elkaar naar boven haalt - Nieuwe Wegen, Alain Alders
Functioneringsgesprek werd exitgesprek - Aan het woord: Godfried van der Lugt
- Les Patrons Cuisiniers
Creativiteit, ondernemerschap en vriendschap - 'Lof in Leersum'
General Manager Anita Bos over landgoed Parc Broekhuizen - Romantiek, wijn & muziek Een perfecte date met sommelier Lukas Wiegman - 'Wineman'
samen bereiden zij een heerlijke 'Love' ravioli (inclusief recept)
Managing director Gault&Millau Nederland
En verder mooie recepten van topchefs Martin Kruithof (De Lindenhof**) en Joris Peters (Aan de Zweth*) delen heerlijke recepten, een prachtige signature dish 'Meesterwerk aan de Maas' door SVH Meesterkok René Brienen (Brienen aan de Maas*) een mooie column van Sarah Puozzo, het laatste nieuws en veel meer. (72 pagina's)