De Lindehof** in Nuenen wordt restaurant Bouchot
Sommelier Tessa van de Wouw en souschef Bram Venhorst van restaurant Inter Scaldes beginnen hun eigen restaurant in het voormalige pand van tweesterrenrestaurant De Lindehof van Soenil Bahadoer.
‘Met trots en veel liefde werken wij aan de laatste voorbereidingen voor de opening van ons restaurant en daarmee de realisatie van onze grootste droom. Een droom waar wij samen jaren naartoe hebben gewerkt en waar de Franse keuken, Brabantse gastvrijheid en onze liefde voor Zeeland elkaar tegenkomen’, aldus het stel op Instagram . ‘We zijn dankbaar dat we deze stap mogen maken in het pand waar we elkaar hebben ontmoet en we kunnen niet wachten om onze deuren te openen en u te verwelkomen.’
Het koppel werkte de afgelopen jaren bij het iconische restaurant Inter Scaldes in Kruiningen. Eerst onder leiding van Jannis & Claudia Brevet en na de overname door Jeroen en Sanne Achtien bleven zij in Kruiningen. Bram was hier souschef en Tessa groeide hier uit tot een van de meest toonaangevende sommeliers in Nederland. Dit jaar werd zij door Gault&Millau uitgeroepen tot Sommelier van het Jaar.
Hoofdfoto: Tessa van de Wouw, Bram Venhorst en Soenil Bahadoer.
STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.