De nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar.

Met trots presenteren wij de 25e editie van STRRN Magazine. Wat begon als een bescheiden platform voor nieuws, achtergronden, interviews en reportages, is inmiddels uitgegroeid tot hét toonaangevende magazine over de culinaire top van Nederland. Ook ons digitale platform heeft zich ontwikkeld tot het grootste culinaire platform van het land.

Voor deze jubileumeditie hebben we weer tal van verhalen, reportages en maakt u kennis met bijzondere zomerse culinaire hotspots en onontdekte pareltjes in Nederland.

We brengen een bijzonder interview met Jannis en Claudia Brevet, het koppel achter het voormalig driesterrenrestaurant Inter Scaldes. Wat gebeurt er wanneer je bewust kiest voor een leven ná de top? Hun verhaal is openhartig, persoonlijk en inspirerend – een ode aan vakmanschap, maar ook aan loslaten. Daarnaast een verslag van Marco, die vertrok op expeditie naar Noorwegen voor een wel heel bijzondere fine dining ervaring.

Als redactie zijn we dankbaar dat we al 25 edities lang dit magazine mogen maken voor een betrokken en nieuwsgierig lezerspubliek. 

Namens het hele team wensen wij u een mooie, inspirerende, ontspannen en culinaire zomer toe. 

Proost!

STRRN Magazine   - Alles over de culinaire top van Nederland.


Met dank aan onze partners: