NIEUW - FINESSE: Het kookboek van sterrenchefs Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot

Culinaire verfijning voor de thuiskok

Met Finesse geven sterrenchefs Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) van restaurant Fine Fleur jou de kans om de technieken en finesse van de gastronomische keuken in je eigen huis te brengen. Dit is niet zomaar een kookboek, maar een uitdaging voor de ware kookliefhebber die op zoek is naar verfijning en smaakvolle gerechten van het hoogste niveau. Het boek is vanaf 22 oktober te koop in de boekhandel en op de website van Fine Fleur. 

In Finesse leer je stap voor stap hoe je gerechten bereid zoals de chefs dat doen in Fine Fleur. Het boek onthult de geheimen van bijzondere technieken en unieke ingrediënten, zodat je zelf als sterrenchef kunt leren koken. Met gedetailleerde instructies en uitgebreide uitleg, helpt dit kookboek je niet alleen om de recepten te volgen, maar ook om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Hoewel het boek vooral gericht is op de ambitieuze thuiskok, bevat Finesse ook een selectie van tien toegankelijke thuisgerechten, waarmee je de finesse van de chef op een laagdrempelige manier in je eigen keuken kunt ervaren.

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!

Over de auteurs
Sterrenchef Jacob Jan Boerma was chef-eigenaar van het legendarische sterrenrestaurant De Leest (***). In 2021 startte hij samen met Thomas Diepersloot Fine Fleur op in de prestigieuze Botanic Sanctuary in Antwerpen. Een half jaar na de opening kreeg het exquise restaurant al zijn eerste Michelinster.

Fine Fleur*
Lange Gasthuisstraat 41b
2000 Antwerpen

Openingsuren:
Lunch: Woensdag t/m zaterdag open 12.00u – 13.30u
Diner: Woensdag t/m zaterdag open 18.30u – 20.00u
Gesloten zondag, maandag & dinsdag

Het boek is leverbaar vanaf 28 oktober 2024.

Hardcover | 202 pagina's | Nederlands | ISBN  9789401430272

Reserveer 
HIER  alvast jouw exemplaar!  Nu met GRATIS de Amsterdam editie van STRRN Magazine!

STRRN Magazine   - alles over de culinaire top van Nederland.