Jacob Jan Boerma opent pop-up restaurant SMAAK in Antwerpen

Het chicste hotel Botanic Sanctuary van Antwerpen opent zesde restaurant.

Naast toprestaurants als Hertog Jan, Fine Fleur, Het Gebaar, Restaurant 1238 en Bar Bulot opent eind september het nieuwe pop-uprestaurant SMAAK, een initiatief van driesterrenchef Jacob Jan Boerma.

Gedurende vier maanden is het hier genieten van de op Japans geïnspireerde gerechten met de signatuur van Boerma. De dagelijkse leiding is in handen van Xanne Schijns en de vorig jaar door Michelin uitgeroepen  ‘Young Chef of the Year’ Ruben Christiaens. SMAAK is vanaf 28 september geopend van donderdag tot en met maandag en biedt plaats aan maximaal 30 couverts.


Voor meer informatie en reserveringen kun je 
HIER  terecht.

Gerelateerd:
Driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent een nieuw restaurant in Limburg.


STRRN Magazine   - Alles over de culiniare top van Nederland.

Binnenkort in STRRN Magazine


Nog geen abonnee?