Jonnie en Thérèse Boer openen derde Brass Boer op Curaçao
De nieuw te bouwen brasserie komt op het Blue Bay Resort.
‘Lekker brassen aan de Caribische oceaan met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen sfeer. Dat is wat we je willen laten ervaren bij Brass Boer’, aldus Thérèse Boer in De Stentor. ‘Op de kaart vind je dan ook een grote diversiteit aan gerechten gecombineerd met zo veel mogelijk producten en invloeden vanuit het eiland.’
In oktober 2017 opende de eerste Brass Boer op Bonaire. Vervolgens greep het stel de kans om in hun eigen woonplaats ook een Brass Boer te beginnen. Dat gebeurde nadat de Caribische staf van Brass Boer over was in Zwolle voor horeca-evenement Chefs (R)Evolution. Het leek hen wel een goed idee om ook in Zwolle een Brass Boer te beginnen. De kok van Brass Boer Bonaire, Stefan Martens, werkte eerder voor Boer in de Librije, en zal nu ook op Curaçao de kwaliteit gaan waarborgen.
Naast driesterren restaurant De Librije heeft het stel tot nu toe de eetgelegenheden Brass Boer in Zwolle en Bonaire en sinds juni dit jaar Bar Senang in Zwolle.