Metamorfose Noble Den Bosch: klaar voor de toekomst.

Na een  ingrijpende verbouwing  is het restaurant van  patron-cuisinier Edwin Kats er klaar voor.

Het verlies van de Michelinster begin dit jaar hakte erin. Edwin: ‘We starten met deze renovatie en heropening van ons restaurant een nieuw hoofdstuk. Door de renovatie naar voren te halen, verwachten we een positieve invloed op het aantal reserveringen en zien we het als een extra motivatie voor ons team. Terugblikkend op de afgelopen tien jaar zien we een rijke geschiedenis. Noble heeft talloze gasten verwelkomd en prachtige evenementen georganiseerd, van jubilea en markten tot heerlijke wijn-spijs avonden en Sounds&Bites. Onze aanpak op social media, nieuwsbrieven en communicatie maakte Noble in de eerste jaren na de opening toonaangevend en onderscheidend. Dit willen we voortzetten in de komende jaren.



Noble moet opnieuw een vooraanstaande plek worden. We hebben het aantal gasten verminderd van 70 naar 55 om meer comfort te bieden, rust te creëren en extra aandacht te besteden aan de akoestiek. De sfeervolle bar en prachtige private dining blijven, maar dan in een eigentijdse, tijdloze setting met natuurlijke en rijke materialen.’

Lef en vertrouwen
De herinrichting is gerealiseerd door Pieter Laureys van TKI uit Kaatsheuvel, die een ruimte heeft gecreëerd die eigentijds en tijdloos aanvoelt. Ondanks de stijgende kosten en de uitdagingen in de horeca, heeft Noble ervoor gekozen om in deze onzekere tijden te investeren in de toekomst.  Een beslissing gebaseerd op lef en vertrouwen. 
‘We gaan weer knallen!’


Foto's::  © Peter Hermeling, Bluemonque Creatives