Restaurant Nastrium opent tijdelijke pop-up in historische Kazerne in hartje Eindhoven
Vanaf 15 november verplaatst het geliefde restaurant Nastrium uit Helmond zich naar een unieke locatie in het centrum van Eindhoven: de iconische Kazerne. Chef Djailany van de Laarschot neemt zijn gasten mee naar een nieuw hoofdstuk, terwijl het originele monumentale pand in Helmond de nodige renovatie ondergaat.
Kazerne is gehuisvest in een van de eerste marechaussee kazernes van Nederland. Dit historische pand telt maar liefst 2500 vierkante meter en is dé hotspot waar wine, dine, design en hospitality samenkomen. Het koetshuis van de voormalige kazerne, zal de komende maanden het toneel vormen waar Djailany en zijn team de unieke Nastrium-beleving op presenteren. Het intieme, luxueuze restaurant is met liefde voor de oorspronkelijke schoonheid vormgegeven met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design.
De keuken van Djailany is in de basis klassiek Frans en dankt zijn signatuur - de Nastrium-twist - aan Indonesische en Molukse invloeden. Een harmonisch samenspel van authentieke bereidingswijzen en ingrediënten. Djailany voert een productkeuken, wat zoveel betekent als louter de beste producten van de hoogste kwaliteit. Tel daarbovenop de huisgemaakte boemboes en kruidenmixen en er wacht een onweerstaanbare ervaring.
Overnachten
Een bezoek aan de Nastrium pop-up biedt de gast het voordeel dat zij na een uitgebreide lunch of diner kan blijven overnachten in het inpandige hotel dat 8 luxe kamers, suites en lofts telt, allen aangekleed met actueel werk van top-design talent.
Expositie
In het complex vinden doorlopend exposities plaats die een lust voor het oog zijn. Een uitgelezen kans voor de Nastrium-gast om het culinaire met het culturele te verrijken.
Wijnbar
De inpandige wijnbar van de Kazerne nodigt uit voor een ontspannen afsluiting van de avond. Daarnaast biedt de ligging in de levendige wijk De Bergen talloze mogelijkheden voor verdere verkenning en ontspanning.
Locatie
Nastrium X Kazerne vindt plaats vanaf 15 november aan de Paradijslaan 2-8 in Eindhoven. Wekelijks geopend op woensdag voor diner en van donderdag tot en met zaterdag voor lunch en diner.
Reserveer tijdig via www.nastrium.nl om deze unieke pop-up beleving niet te missen.
STRRN Magazine - alles over de culinaire top van Nederland.