Sergio Herman opent een nieuw restaurant 'Oud Sluis & Beyond' en gaat zélf weer koken.

Topchef Sergio Herman gaat een nieuw restaurant openen in Antwerpen, waar hij zélf weer achter de kachel gaat staan. In de zaak 'Oud Sluis & Beyond', die in 2024 zal openen, gaat hij koken voor maximaal 24 gasten.

Hij zal in zijn nieuwe zaak overigens samen koken met de jonge topchef Tim Boury, zijn voormalige rechterhand in Oud Sluis, die nu zelf drie sterren heeft met zijn restaurant Boury. Maar zomaar binnenwandelen bij Oud Sluis & Beyond kan niet, liet Herman weten aan het Belgische  Het Nieuwsblad . Wat wel kan: ‘Je kan het hier afhuren, maar je kan ook per twee komen eten en mee aan de grote tafel zitten.’



Onlangs stapte de 53-jarige chef en ondernemer uit Pure C en AIRrepublic in Cadzand. Hij gaat zich nu richten op de verdere mondiale groei van Frites Atelier en blijft betrokken bij zijn restaurants in Antwerpen: Le Pristine en Blueness. Daarnaast gaat hij in Azië twee Le Pristine-restaurants openen, onder de vlag van de Hyatt Group.

STRRN Magazine   - Alles over de culinaire top van Nederland.
Bekijk hier onze aanbieding