Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
Van sterrenkeuken naar catering met karakter
Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof , en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM , slaat chef Soenil Bahadoer een nieuwe, uitgesproken koers in: catering met culinaire diepgang. In samenwerking met Garçons Group - het team achter onder meer Essense Food & Events - introduceert hij Spicy Chef Events: een cateringconcept dat zijn uitgesproken signatuur toegankelijk maakt voor de eventwereld, zonder concessies aan kwaliteit of beleving.
Spicy Chef Events vertaalt de verfijning van Bahadoers keuken naar drie culinaire vormen, geschikt voor uiteenlopende evenementen. Denk aan een exclusief sit-down diner voor gasten die fine dining waarderen, een verfijnd walking dinner dat in beweging blijft, of streetfood voor festivals en casual settings - altijd met die gelaagde smaken waar Bahadoer om bekendstaat: Franse technieken gecombineerd met Surinaamse en Hindoestaanse invloeden.
“Wij geloven in exclusiviteit zonder afstand. In hospitality met ziel. In smaken die je raken,” zegt Robberegt. “Met Soenil brengen we haute cuisine naar het event, maar dan warm, kleurrijk en met een tikkie spice.”
"Ik wil mijn signatuur beschikbaar maken voor meer mensen. Niet alleen aan tafel, maar ook op events waar mensen samen iets beleven en vieren. Spicy Chef Events is voor mij gevoel, karakter, emotie. Dankzij Garçons Group kan ik dat nu voelbaar maken, ook buiten de restaurant muren. " - Soenil Bahadoer.
Bahadoer en Garçons Group willen de event wereld opschudden: minder regels, meer gevoel. Catering die je onthoudt. Gelaagd, levendig en precies zoals het hoort te zijn: met karakter én spice. Spicy Chef Events is per direct beschikbaar voor boekingen .
STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.