STRRN Magazine 10 Jubileum editie verschijnt 28 augustus
Alles over de culinaire top van Nederland
STRRN Magazine 10 Jubileum editie
Verschijnt op 28 augustus a.s.
Naar onze abonnementen
In deze editie:
-
- Denker, durver en doorzetter
Hans van Wolde, Brut172**. - De comeback van een wonderboy
Pascal Jalhay. Het gonst al enige tijd in ’t Gooi: Pascal is back!
- Denker, durver en doorzetter
-
- ‘Maître Bokkedoorns’
Topsommelier Peter Bruins over vier decennia De Bokkedoorns ** - Jarenlange traditie in een nieuwe koksbuis
Topchef Carlo Chantrel (Tilia*) heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. - Oer-hollandse kunst in de Zwitserse Alpen
STRRN Magazine over de grens op bezoek bij Jeroen Achtien. - Kennis van ambachtelijk ijs
Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak.
- ‘Maître Bokkedoorns’
-
- Hoogtepunten uit voorgaande STRRN edities
Interviews met topchefs, reportages, bekende Nederlanders in de keuken, fotoreportages en recepten. - Column van de chef
Door Edwin Vinke, De Kromme Watergang** - Wine & Music
Met sommelier Lukas Wiegman – ‘Wineman’ - SVH Meesterchefs
Topsporters van de horeca
- Hoogtepunten uit voorgaande STRRN edities
En verder:
Column van Sarah Puozzo; nieuwe kookboeken, cartoon Spekko, het laatste nieuws en nog veel meer (72 pagina’s).
Met dank aan onze partners: