Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 10 -2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling. 

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Jan Marrees (Marrees*) met zijn gemarineerde zalm en chefkok Remco Kuijpers (Fitzgerald*) met een fraai gerecht van wilde zeebaars.

                                Gegrilde wilde zeebaars - Remco Kuijpers (Fitzgerald*)


Verder in deze top-10 de chef-kok’s Marcel van Lier (Latour*), Dennis van den Beld (Het Roode Koper*), René Tichelaar (De Gieser Wildeman*), Bas van Kranen (Bord’Eau*), François Geurds (FG Restaurant**) en Stefan van Sprang (Aan de Poel**).

Op nummer twee deze week de zoete aardappel van chefkok Jeroen Bavelaar (Posthoorn*) en op nummer één de prachtige 'Parel van mossel' van chefkok Rutger van der Weel (Katseveer*). 

Kijk & geniet!

[embed]https://youtu.be/enc42mkAcZE[/embed]