Uniek evenement: zelf in de keuken aan de slag met de chefs van restaurant Aan de Poel**
Op donderdag 23 mei vindt er een veelzijdige culinaire avond plaats in het sprookjesachtige Miele Experience Center te Vianen. Een samenwerking van restaurant Aan de Poel**, Sous, Cook Like a Chef, Miele en War Child.
Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een vijfgangenmenu van restaurant Aan de Poel. Je kan zelf onder begeleiding van de professionele chefs van restaurant Aan de Poel** aan de slag met het bereiden van het vijfgangen menu op een van de prachtige kookeilanden.
Gedurende de avond kun je kennismaken met Stefan van Sprang, chef-eigenaar van restaurant Aan de Poel**, en vertelt zijn sommelier alles over de geserveerde wijnen. Ook kan er een aantal “try before you die” wijnen per glas of proefglas worden besteld. (2021 Meursault Premier Cru "Les Perrières", Domaine M. Bouzereau en de befaamde 2019 Rioja Muga "Aro").
Een deel van de opbrengsten van deze avond gaat naar Warchild.
Programma:
18.30 - 19:00 uur:
Inloop en ontvangst
19:00 uur:
- Welkomstwoord door Jan Bartelsman en Thomas Scholte van Sous.
- Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
- Korte introductie Warchild.
Vanaf 19.15 uur:
Aan tafel voor het eerste gerecht
- Uitleg “try before you die” wijnen.
- Bereiding en genieten van het menu.
- Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.
23.00 uur:
einde programma
Grijp deze kans om een kijkje te nemen achter de schermen tijdens de bereiding van gerechten die normaliter in een tweesterrenrestaurant worden bereid.
Reserveren en meer informatie.
De nieuwste editie van STRRN Magazine is beschikbaar!