Uniek inkijkje in de wereld van topchef Fred Mustert
Volgende week verschijnt de nieuwe editie van STRRN Magazine
Met in deze editie:
Coverstory 'PUUR FRED'
Fred Mustert, restaurant Fred**, Rotterdam
Column van de chef: diversiteit
Door Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof**
Als het noodlot toeslaat
De Treeswijkhoeve** is terug en sterker dan ooit
Signature dish
Juliën van Loo, restaurant Parkheuvel**
Lente in Twente
In gesprek met Lars van Galen, restaurant 't Lansink*
Puur bourgondisch in Fort Zuidwijkermeer
Mataîre Fromager René Koelman
Witte aspergekoppen en witte Alpentoppen
Op aspergebedevaart naar Zwitserland met René Brienen
Sterrenchef in eigen keuken
Kookbattle op de golfbaan
Michelin inspecteurs: niet te koop
Maak kennis met Euro-Toques Nederland
Puur genieten
Met SVH Meesterijsbereider Hans Kennis
Sagardi stookt het vuur lekker op
De pure Baskische keuken in Amsterdam
Op hout stoken in het Groene Hart
Het verhaal van The Chamberick
SVH Wijnmeester Roy Pelgrim
'Jonge sommeliers opleiden is de rode draad in mijn carrière.
En verder:
Topchefs Bram Helleman, Erik de Mönnik en Marco van der Wijngaard delen prachtige recepten - Gluren bij de buren: Restaurant De Mijlpaal*, Tongeren, België - cartoon Spekko - Column door Sarah Puozzo - Wijn en pure beleveling, Lucas Wiegman - het laatste nieuws en nog veel meer! (72 pagina's).
STRRN Magazine 'PUUR' verschijnt 25 mei a.s.