Vers van de pers: de nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar.
 Bijzondere en ontroerende verhalen achter de tattoos van de culinaire top van Nederland. 
 In deze editie:
 Coverstory Jermain de Rozario en Henk Schiffmacher 
 Tattoo-vrienden voor het leven.   
 Wat gebeurde er? 
 Het opvallendste nieuws uit de culinaire top van Nederland.
 Highlights Michelinsterrenuitreiking 2023 
 Een totaal overzicht.
 In gesprek met Werner Loens 
 Hoofdinspecteur Michelin Nederland.
 Column van de chef: Jarno Eggen 
 De Meester en de gezel.
 Michelin-spektakel: Chefs At The Parc
 Waanzinnige metamorfose van 't Nonnetje** 
 Robert-Jan Nijland over de metamorfose van zijn restaurant
 Tattoos & stories 
 De bijzondere verhalen achter de tattoos van de culinaire top van Nederland. Met onder meer Edwin Vinke, familie Boer, Nelson Tanate, André Gerritsen, Servais Tielman, Ollie Schuiling, Thijs Meliefste, Tristan de Boer en vele anderen.
 CHEFFD Atelier by Jonathan Zandbergen 
 De ultieme eetbeleving.
 Rik en Tabitha Jansma na vertrek uit restaurant Basiliek 
 Door Ton de Zeeuw
 Le Domaine de la Romanée-Conti 
 Door Gert Crum
 Thérèse Boer en Astrid Joosten 
 Twee powervrouwen, één passie
 The looks of wine 
 Door wijncolumnist Charlotte van Zummeren. 
 Gluren bij de buren 
 Restaurant Horseele*, Gent.
 Euro-Toques Nederland 
 Culinair genieten bij de beste restaurants van Nederland.
 Bier-food pairing 
 Manuel Jansen, executive chef van Bronckhorster Brewing    Company.
 En nog veel meer! (84 pagina's).
     STRRN Magazine          - Alles over de culiniare top van Nederland.