STRRN X CHEFLIX

Omdat je jouw abonnement bij Cheflix hebt verlengd, 

ontvang je STRRN magazine digitaal het eerste jaar gratis cadeau

Klik om jouw code te activeren


STRRN Magazine

STRRN Magazine is het magazine voor liefhebber van de culinaire top van Nederland. In dit luxe blad leer de chefs uit de sterrenkeuken écht kennen. Naast bijzondere interviews met de topchefs ontdek je nog vele andere unieke mensen en plaatsen die de gastronomie van Nederland verrijken. Daarnaast bevat het magazine heerlijke recepten, prachtige foto's en de laatste nieuwtjes uit de wereld van sterrenrestaurants.


Jouw welkomstcadeau

STRRN Magazine verschijnt vier keer per jaar, zowel als fysiek magazine op de deurmat als digitaal in ons speciale online platform. Passend bij jouw online Cheflix abonnement ontvang je dan ook het eerste jaar van STRRN Magazine digitaal cadeau. Geen zorgen, zeg je binnen dat jaar jouw abonnement op, dan wordt deze per direct beëindigd en wordt er niets geïncasseerd. Er zitten dus geen addertjes onder het gras. 

€19,00
€0,00

STRRN Magazine digitaal

Als welkomstcadeau bij Cheflix ontvang je het eerste jaar van STRRN Magazine digitaal cadeau. Geen zorgen, zeg je binnen dat jaar jouw abonnement op, dan wordt deze per direct beëindigd. Er zitten dus geen addertjes onder het gras. 

Actievoorwaarden

  • Deze actie is exclusief voor abonnees van Cheflix die hun abonnement verlengen.  
  • Met deze actie ontvang je het eerste jaar van het digitale abonnement gratis. Na dit jaar wordt het  abonnement automatisch verlengd tegen regulier tarief. Wanneer je dit abonnement niet wilt  verlengen, kan het abonnement worden opgezegd per mail: info@strrn.nl.  
  • STRRN Magazine brengt € 0,01 in rekening om de gegevens te valideren.  
  • Op al onze abonnementen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindbaar op  onze website: https://strrn.nl/algemene-voorwaarden/. 
€19,00
€0,00

STRRN Magazine digitaal

Ontvang het eerste jaar gratis