logo strrn magazine 333x200
Home
Nieuws
STRRN Magazine
Alle restaurants
Shop
Chef aan huis
Webshop
Magazine abonnement
Contact
Abonneren
logo strrn magazine 333x200
Home
Nieuws
STRRN Magazine
Alle restaurants
Shop
Chef aan huis
Webshop
Magazine abonnement
Contact
Abonneren

Updates uit de wereld van sterrenchefs

0
0
HANOS Gouden Koksmuts 2025 - inschrijving voorronde geopend
HANOS Gouden Koksmuts 2025 - inschrijving voorronde geopend
16 mei 2025
0
0
De Librije weer geopend, ’We blijven Jonnie trots maken’
De Librije weer geopend, ’We blijven Jonnie trots maken’
08 mei 2025
0
0
Sterrenrestaurant Meliefste* gaat sluiten
Sterrenrestaurant Meliefste* gaat sluiten
07 mei 2025
0
7
Uitvaart Jonnie Boer vindt vrijdag in besloten kring plaats.
Uitvaart Jonnie Boer vindt vrijdag in besloten kring plaats.
30 april 2025
0
0
Sommelier Steijn Eckman maakt overstap naar Ratatouille Food & Wine*
Sommelier Steijn Eckman maakt overstap naar Ratatouille Food & Wine*
29 april 2025
0
0
Bij de buren: de nieuwe Michelinsterren in België & Luxemburg 2025
Bij de buren: de nieuwe Michelinsterren in België & Luxemburg 2025
29 april 2025
0
0
Restaurant Wolfslaar viert 25-jarig jubileum
Restaurant Wolfslaar viert 25-jarig jubileum
28 april 2025
0
0
Acht nieuwe restaurants in de Michelingids voor Nederland april 2025
Acht nieuwe restaurants in de Michelingids voor Nederland april 2025
25 april 2025
0
0
Restaurant The White Room* brengt meer dan 16 internationale Michelin sterrenchefs samen.
Restaurant The White Room* brengt meer dan 16 internationale Michelin sterrenchefs samen.
24 april 2025

Hieronder staan al je blogcategorieën

Laatste nieuws
Culinaire helden
top 10
video
Geen categorie
Recepten van topchefs

  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Partner worden

Sterrenrestaurants Media


Sluisvaart 92
1191HE Ouderkerk aan de Amstel
KvK 73620831
Telefoon +31 (0)6 401 20071

© Sterrenrestaurants Media 
2024

Edit page Dashboard Settings Website Design Page cached on Fri. 16 May 09:17
Renew cache
Cookie toe?
Niet het meest culinaire toetje, maar altijd goed toch? Privacy policy
Alleen Functioneel
Accepteer alle
Cookie instellingen
Privacy policy
Voorkeuren opslaan