soenil Bahadoer
12/19/2025
0 min
0

Topchef Soenil Bahadoer als eerste Nederlandse chef toegetreden tot de exclusieve Dom Pérignon Society

12/19/2025
0 min
0

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer is als eerste Nederlandse chef toegetreden tot de exclusieve Dom Pérignon Society. Daarmee voegt de chef-kok zich bij een internationaal netwerk van chefs, kunstenaars en creatieve vernieuwers die de kernwaarden, zoals vakmanschap, verbeeldingskracht en het streven naar perfectie, van het champagnehuis onderschrijven.

Erkenning
De toetreding is een bijzondere erkenning voor Bahadoer, die na dertig jaar als chef-eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof en de recente opening van restaurant GEM. geldt als een van de meest invloedrijke culinaire stemmen van Nederland. Volgens Bahadoer sluiten zijn werkwijze en die van Dom Pérignon naadloos op elkaar aan: “Het draait om balans in contrast, precisie en emotie.”

Gedurfd en precies
Ook Dom Pérignon ziet een duidelijke verwantschap. Chef de Cave Vincent Chaperon noemt Bahadoers stijl 'gedurfd en precies', kwaliteiten die volgens hem het karakter van de champagne weerspiegelen.
De Dom Pérignon Society is een zorgvuldig samengesteld gezelschap waarvan lidmaatschap alleen op uitnodiging plaatsvindt. Tot de internationale leden behoren onder anderen Albert Adrià, Eneko Atxa en Quique Dacosta, die eerder hun eigen interpretatie gaven aan het gedachtegoed van Dom Pérignon.
Soenil Bahadoer eerste Nederlandse chef in Dom Pérignon Society.

Reacties
Categorieën