Restaurant en Evenementenlocatie De Dyck sluit per 16 juli de deuren: ‘met trots en dankbaarheid nemen wij afscheid’
Met pijn in het hart heeft onze eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant en Evenementenlocatie De Dyck te sluiten: “De aanhoudend stijgende kosten maken het helaas onmogelijk om de missie en visie van De Dyck op de manier waarin wij zo geloven voort te zetten”.
De Dyck werd in 2012 door boer Reinier opgericht, die eerder het akkerbouwbedrijf van zijn ouders overnam. Het was zijn missie om de rijkdom van de Hollandse bodem op een eerlijke, duurzame en verrassende manier bij de consument te brengen en hij gooide het roer om. Van boer naar horecaondernemer.
Onder het motto ‘Goed voor elkaar’ zijn we begonnen aan een mooie, soms hobbelige, reis. We hebben van deze prachtige plek een zelfvoorzienend restaurant en een inspirerende vergader- en evenementenlocatie gemaakt waar duurzaamheid, culinair genieten, passie en vakmanschap voorop staan.
De afgelopen jaren brachten ook de nodige uitdagingen met zich mee. We kijken echter vooral met trots en dankbaarheid terug op de mooie momenten. En op de stappen die met ons team op álle fronten gemaakt zijn, naar een steeds weer hoger niveau zoals:
- de ontvangst van de Groene Michelinster,
- de uitbreiding van de fermentaties,
- de vele mooie zakelijke en particuliere events die zijn neergezet,
- de werkwijze en opzet van de moestuin,
- de gewéldige reviews van onze gasten.
We gaan het ontzettend missen!
Wil jij nog een keer 'des Dycks' komen genieten?
Tot 16 juli is het nog mogelijk om je tijdens een lunch of diner te laten verrassen en inspireren door onze samenwerking met de Hollandse bodem. In de geest van ons motto “Goed voor elkaar”, geniet je nog één keer van al het lekkers uit de moestuin en van de gastvrije en culinaire passie van ons team. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te begroeten en van deze laatste maanden nog op en top met elkaar te genieten! Reserveer hier jouw tafel.
Per 16 juli 2025 zal De Dyck overgaan naar een nieuwe horeca exploitant. Hierover volgt later meer.
STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.