Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 11 -2020
16 maart 2020 

Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 11 -2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

Waarschijnlijk voorlopig de laatste Top 10 in verband met de zeer pijnlijke maar noodzakelijke maatregelen in de bestrijding van het coronavirus. Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze bizarre tijden! 

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Rene van Oostenbrugge (Restaurant 212*) met zijn fraaie gerookte paling en de bijzondere St. Mary's Bay Oester van chefkok Bas van Kranen (Bord'eau*)

                              'Gerookte paling - Rene van Oostenbrugge (Restaurant 212*)


Verder in deze top-10 de chef-kok’s  Laurent Smallegange (Spetters*),  Menno Post (Olivijn*), Thomas van Santvoort (Flicka*), Jeroen Bavelaar (Posthoorn*), Jan van Dobben (Amarone*) en Tonny Berentsen (De Kromme Dissel*). 

Op nummer twee deze week 'You are Gold' van chef-kok Tim Golsteijn (Bougainville*) en op nummer één de prachtige 'Kreeft' van chef-kok Nico Boreas (Sabero**).

Kortom kijk & geniet!

https://youtu.be/U1WEMWbnfwo

  
Reactie plaatsen