Vijf nieuwe JRE-Nederland leden
10 februari 2025 

Vijf nieuwe JRE-Nederland leden

Op 4 februari jl. werden de nieuwe leden van JRE-Nederland officieel gepresenteerd aan partners en de pers. Voorzitter Marko Karelse trapte de middag af met een korte introductie over de vernieuwde bestuurssamenstelling, de strategische plannen voor 2030 en de laatste ontwikkelingen binnen JRE.

Restaurant Aroma in Vaassen was het culinaire middelpunt tijdens deze jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs Pers- & Partnerlunch.

Vijf nieuwe JRE-Nederland leden
Met de komst van de vijf nieuwste leden van JRE-Nederland groeit de vereniging naar maar liefst 39 leden:
- The Church – Bart Leussink & Janiek van den Broeck (Arnhem)
- Lazuli – Tim Staal & Marijn Waanders (Enschede)
- Fris – Eddie Meijboom & Julius Wever (Haarlem)
- Steef. – Stefan Visser & Elke Valk (Leeuwarden)
- Joelia – Pieter Timmer & Sofiane Bons (Rotterdam)

Tijdens de lunch presenteerden de nieuwe leden niet alleen zichzelf, maar ook culinair. Elke gang werd bereid door een van de nieuwkomers.

JRE-Awards 2025
Voorzitter Marko Karelse gaf een korte introductie over de nieuwe bestuursstructuur en de strategie voor 2030. Ook besprak hij de verlengde samenwerkingen en benoemde hij de winnaars van de JRE-Awards 2025:

- Chef van het Jaar: Pasquale Carfora – Aroma, Vaassen
- Gastheer van het Jaar: Lino de Vrede – Au Coin des Bons Enfants, Maastricht
- Restaurant van het Jaar: Spetters – Breskens (Laurent Smallegange)

Over JRE Jeunes Restaurateurs
JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restauranthouders en chefs met één gemeenschappelijk doel voor ogen: ons talent en onze liefde voor eten delen met gelijkgestemden. Vandaag de dag is JRE-Jeunes Restaurateurs actief in 16 Europese landen met 390 ‘Jeunes Chefs’, heeft het meer dan 180 Michelinsterren en streeft ernaar om wereldwijd uit te breiden. In 2016 introduceerde JRE de nieuwe naam en het logo met de slogan ‘Never-ending Passion’, die de basis vormt van het manifest dat elke Chef, partner en ondersteunende producent omarmt. In 2024 vierde JRE-Jeunes Restaurateurs haar 50-jarig bestaan.

STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.

Reactie plaatsen