30 jaar restaurant De Lindenhof** Giethoorn
29 maart 2023 

30 jaar restaurant De Lindenhof** Giethoorn

De Lindenhof bestaat dit voorjaar 30 jaar. Al drie decennia lang streven Martin en Marjan ernaar, de gast volledig in de watten te leggen met oprechte warmte, de hoogst haalbare kwaliteit, een unieke locatie omringd door diverse natuurschoon en een persoonlijke beleving, óók op de wateren van Nationaal Park Weerribben-Wieden met Martin als kapitein.

Door de tijd heen ontwikkelde De Lindenhof meer en meer een eigen karakter. Het ooievaarsnest dat jaarlijks bewoond wordt, de moestuin die werd aangelegd en inmiddels jaar en dag dienst doet als grootste leverancier van de keuken, de helikopterlandingsplaats die meer en meer benut wordt, de uitbreiding van de sloepenvloot, de Engelse tuin en haar kunstzinnige karakter, de ontwikkeling van het paling-ambassadeursschap, de aanbouw van de lodges en de Chef's Cottage en nog veel meer grote en kleine verschuivingen die hebben bijgedragen aan het hedendaagse karakter van Restaurant De Lindenhof.

Kortom, De Lindenhof is uitgegroeid tot een exceptioneel paradijs, waar Martin en Marjan nog dagelijks bij stilstaan. Marjan: "We zijn dankbaar dat we een unieke plek hebben kunnen creëren waar onze gast maar ook wijzelf, dagelijks van kunnen genieten. Martin, die dag en nacht in de weer is, in en rondom het restaurant, geeft te kennen: ‘Een gast komt hier om op te laden in comfort, luxe en de iconische, natuurrijke omgeving en zich gastronomisch te laten verrijken en dat verzorgen wij met veel passie en toewijding. Elke dag weer.’

De Lindenhof viert het prachtige jubileum met een gastronomische verrassingslunch, gevormd door wisselende 'een vlucht door 30 jaar De Lindenhof' signatuurgerechten.

Arrangement:
3-gangen verrassingslunch | 'best seller' Ode aan de paling | meet, greet & signeersessie.

Reserveren?Reactie plaatsen