Nu het eerste jaar voor slechts € 25,00!
Nu het eerste jaar voor slechts € 25,00!
Nu het eerste jaar voor slechts € 25,00!
STRRN Magazine print en/of digitaal
100%
op de hoogte van de culinaire top
60.000+
culinaire vrienden op social media
In deze editie:
Proost!
Met trots presenteren wij de 25e editie van STRRN Magazine. Wat begon als een bescheiden platform voor nieuws, achtergronden, interviews en reportages, is inmiddels uitgegroeid tot hét toonaangevende magazine over de culinaire top van Nederland. Ook ons digitale platform heeft zich ontwikkeld tot het grootste culinaire platform van Nederland.
Voor deze jubileumeditie hebben we weer tal van verhalen en reportages en maak je kennis met bijzondere zomerse culinaire hotspots en onontdekte pareltjes.
We brengen een bijzonder interview met Jannis en Claudia Brevet, het koppel achter het voormalig driesterrenrestaurant Inter Scaldes. Wat gebeurt er wanneer je bewust kiest voor een leven ná de top?
Tegelijkertijd kunnen we in deze feestelijke editie niet voorbij gaan aan de verdrietige gebeurtenis die ons allemaal diep heeft geraakt: het plotselinge overlijden van Jonnie Boer.
Alles over de culinaire top van Nederland
Met een prachtige column van topchef Jef Schuur: 'Ode aan de Grootmeester'
Als redactie zijn we dankbaar dat we al 25 edities lang dit magazine mogen maken voor een betrokken en nieuwsgierig lezerspubliek.
Namens het hele team wensen wij je een inspirerende, ontspannen en geslaagde zomer toe. Proost!
Met dank aan onze partners:
DEZE EDITIE LOS BESTELLEN?
Blijf op de hoogte met de gratis STRRN update
STRRN updates