Rotterdam: What you see is what you get
Rotterdam, ooit getekend door de littekens van oorlog en industrialisatie, is vandaag de dag een dynamische metropool, die bruist van energie, creativiteit en innovatie. De stad heeft een ware metamorfose ondergaan en zichzelf opnieuw uitgevonden en de inwoners kijken vol vertrouwen naar de toekomst.
In deze editie zijn wij in gesprek gegaan met tal van bijzondere en markante Rotterdamse horecaondernemers. Opvallend is hun no-nonsense aanpak, directheid, eerlijkheid en veerkracht. Geen verspilling van tijd aan omwegen, maar rechtstreeks op problemen afgaan en oplossen, om er daarna weer sterker uit te komen.
De Rotterdammer komt soms wat rauw over, maar is wel altijd duidelijk. Als je uit de buurt van die ‘andere’ stad komt is dat wennen. Je weet in Rotterdam precies waar je aan toe bent en dat is toch wel heel prettig. Je kunt het oneens zijn met elkaar, maar vervolgens als vrienden samen een biertje drinken. Het is een stad waar je volledig jezelf kunt zijn. Wat mij verder opviel is de onderlinge sterke gemeenschapszin; elkaar altijd helpen, ondersteunen en samenwerken als dat nodig is.
In deze editie onder meer:
Cover story What you see is what you get
met Erik en Juliën van Loo, restaurant Parkheuvel**
Hell's Rotterdam
Herman Hell over zijn stad
Fred 2.0
Gastronomisch Rotterdam naar ongekend hoog niveau
Rotterdams Goud
In gesprek met Herman den Blijker
De culinaire metamorfose van Katendrecht
Door Ton de Zeeuw
Randje Rotterdam
Met Joris Peters, restaurant Aan de Zweth*
Signature dish
Van Jan van Dobben, Amarone*
25 jaar Restaurant Zeezout*
Chic Rotterdam
Restaurant YANO - Yuri Wattimena Britta Wattimena
Handen van de ziel
Met Francois Geurds (FG Restaurant), Marcel van Zomeren (In den Rustwat) en Wim Severein (The Millèn). Door Eugenio Follender Grossfeld
Talk of the town
VINVIN Wines
Bijzondere Rotterdamse culinaire locaties
Door Merel Waalder - Buro Food
Sterrenchef in eigen keuken
Sterrenchefs delen heerlijke recepten
Column: Typisch pinot noir
Door Charlotte van Zummeren
En nog veel meer! (84 pagina's).
STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.
DEZE EDITIE LOS BESTELLEN KAN HIER