Nieuw sterrenrestaurant Noor* in Groningen geeft studenten 50% korting
15 juni 2022 

Nieuw sterrenrestaurant Noor* in Groningen geeft studenten 50% korting

Het onlangs met een Michelinster bekroonde restaurant Noor in Groningen geeft studenten dit najaar 50% korting op de gehele rekening. 

Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer willen eten in een toprestaurant toegankelijker maken voor studenten en daarmee investeren in potentiële gasten van de toekomst. Het studentenaanbod loopt van september tot en met december 2022 en is elke tweede dinsdag van de maand geldig.

Het op 1 maart 2022 officieel geopende restaurant van chefs Marleen en Jeroen Brouwer in Groningen kreeg op 30 mei 2022 de eerste ster uitgereikt door restaurantgids Michelin. Kort daarvoor was Noor als hoogste nieuwkomer in de Gault&Millau gids binnengekomen met 16 punten op een schaal van 20.

Marleen Brouwer: “Na alle enthousiaste reacties van onze gasten en van recensenten van dagbladen en magazines is dit de kers op de taart. We zijn superblij en trots dat we al binnen drie maanden zulke prachtige waarderingen van de gidsen hebben gekregen.”

Topgastronomie toegankelijk maken voor studenten
Jeroen Brouwer: “Tegelijkertijd realiseren we ons dat een Michelinster een drempel kan vormen voor jonge mensen die interesse hebben in goed eten en drinken. Wij zijn zelf dertigers en eten bij ons is ongedwongen en niet stijf. Maar wij gebruiken topproducten, dus daar hangt wel een prijskaartje aan.

Daarom willen we studerende jongeren die interesse hebben in gastronomie de kans bieden om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau vaak onbereikbaar voor ons was toen wij nog studeerden, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen. Ook jongeren die een horeca-opleiding volgen willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Door ze een substantiële korting van 50% op de gehele rekening aan te bieden kunnen ze kennismaken met eten op niveau en hopen we dat ze de potentiële gasten van de toekomst zijn.”

Voorwaarden en reserveren
De kortingsactie loopt van september tot en met december 2022 en is geldig op elke tweede dinsdag van de maand. De actie is van toepassing op studenten tussen de 18 en 25 jaar die daadwerkelijk studeren en die dat kunnen aantonen. Tafelgenoten die niet voldoen aan de actievoorwaarden betalen de reguliere prijzen. De actie is niet geldig in combinatie met arrangementen, vouchers of andere kortingsmiddelen. Reserveren kan via het reserveringssysteem op de website van Noor, waar voor de beschikbare datums een speciale studentenoptie te zien is. Reserveren kan vanaf drie maanden tevoren.

STRRN Magazine - alles over de culinaire top van Nederland
Restaurant Fred rotterdamCHECK HIER ONS WELKOMSTCADEAU!

Reactie plaatsen