De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.
Deze week meesterwerkjes van onder meer chefkok Dennis Kuipers (Vinkeles*) met zijn Yellow wax beans en de prachtige zeebaars van chefkok Paul Kappé (Monarh*).
Yellow wax beans – chefkok Dennis Kuipers – restaurant Vinkeles*
Verder in onze top-10 de chef-kok’s Jan van Dobben (Amarone*), Thomas van Santvoort (Flicka*), Dennis Jong (Soigné*), François Geurds (FG Restaurant**), Laurent Smallegange (Spetters*) en Rik Jansma (Basiliek*).
Op nummer twee deze week de chefkok Robin van de Bunt (De Leuf*) met een fraaie creatie van paling, en op nummer één de bijzondere Canadian Lobster van chefkoks Erik & Juliën van Loo (Parkheuvel**).
Kortom kijk & geniet!
De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.
Abonneren