De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.
Deze week meesterwerkjes van onder meer chefkok Laurent Smallegange (Spetters*) met een creatie van zeeduivel & mosselen en de gemarineerde heilbot van chefkok Dennis Jong (Soigne *).)
Gemarineerde heilbot – chefkok Dennis Jong – restaurant Soigne* Bussum
Verder in onze top-10 de chef-kok’s Gerard Wollerich (Wollerich*), Menno Post (Olivijn*), Chris Naylor (Vermeer*), Fred Mustert (Fred**), Eric van Bochove (Vlasbloemeken*) en Sander Spruijt (De Burgemeester*).
Op nummer twee deze week de bijzondere fraaie ‘Pasta & snails’ van chefkok Joris Bijdendijk (RIJKS *) en op nummer één de prachtige Carabinero van chefkok Stefan van Sprang (Aan de Poel **).
Kortom kijk & geniet!
De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.
Overzicht Michelin sterrenrestaurants