Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 24-2020
13 juni 2020 

Top 10 Nederlandse Sterrenchefs week 24-2020

De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.

Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Michiel van der Korst (’t Nonnetje**) met zijn fraaie oesters van Maison Gillardeau en de mooie Sint-Jakobsschelp met witte truffel  van chefkok Stefan van Sprang  (Aan de Poel**).  

                    Oesters – Michiel van der Korst – ’t Nonnetje**, Harderwijk

Verder in onze top-10 de chef-kok’s Henrie van der Heijden (Vista*), Sander Spruijt (De Burgemeester*),  Fred Mustert (FRED**), Alex Buiten (Airrepublic*), René Tichelaar (De Gieser Wildeman*) en Erik de Mönnink (De Swarte Ruijter*).

Op nummer twee deze week de ‘Blond Chocolate’ van chefkok Edwin Soumang (ONE*) en op nummer één een stukje pure kunst van chefkok Peter Gast (Graphite*).

Kortom kijk & geniet!

De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op InstagramFacebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.


Het STRRN Magazine is uit!

Bekijk hier de inhoud.

Reactie plaatsen