Topchef Marco Prins naar The Chef's Table*** in New York
31 augustus 2023 

Topchef Marco Prins naar The Chef's Table*** in New York

Chefkok Marco Prins vertrekt volgende maand naar New York om daar driesterrenrestaurant The Chef’s Table te gaan leiden. Jaren geleden werkte hij daar ook al als souschef, maar nu wordt hij de baas.

Prins is nu nog chefkok in het Rotterdamse restaurant Grace. Hij wordt ingevlogen om het vorige maand gesloten sterrenrestaurant op Manhattan in New York nieuw leven in te blazen. Prins wordt samen met Max Natmessnig namelijk co-executive chef, waarmee hij in het verleden ook al in de keuken stond, onder meer samen bij Oud Sluis*** van Sergio Herman

"Ik kijk ernaar uit om bij Chef's Table terug te keren en te helpen met de creatie van een menu dat de verwachtingen van de gasten zal evenaren en overstijgen", reageert Prins in een persbericht.
“We zijn enorm opgetogen en benieuwd naar wat chefs Max Natmessnig en Marco Prins zullen brengen en om hun kijk op ons ‘best in class tasting menu’ te zien wanneer we op 4 oktober de deuren weer openen”, voegt Moe Issa, de eigenaar van The Chef’s Table, toe. “Ze zijn meesters in hun vak en hebben de leiding gehad bij enkele van de meest geprezen restaurants in Europa en New York. Ze maken ook al lange tijd onderdeel uit van de Brooklyn-familie, daar ze in het verleden allebei bij The Chef’s Table hebben gewerkt.”

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.

Koming van Cadzand

Check ons welkomstcadeau!

Reactie plaatsen