Creators of Live lanceert exclusieve Chef’s Table cruises
05 augustus 2024 

Creators of Live lanceert exclusieve Chef’s Table cruises

3-daagse fine dining reizen op luxueus rivierschip met Nederlandse topchefs.

Evenementenbureau Creators of Live lanceert Chef’s Table cruises, dit zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel, namelijk riviercruiseschip ‘Advance’, waarbij fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol. 

Het meest luxueuze rivierschip ‘Advance’ van Transcend Cruises dient als setting voor de culinaire reizen. Op 19 augustus vertrekt de eerste Chef’s Table riviercruise vanaf de Boompjes in Rotterdam met als eindbestemming Frankfurt am Main, waar op 21 augustus in de namiddag wordt aangemeerd. Niemand minder dan Michelinsterren Chef Joris Bijdendijk (Rijks* & Wils*) zal het spits afbijten tijdens deze eerste riviercruise.

Fine dining line-up

De tweede riviercruise (1-3 september) volgt de idyllische route Zaandam-Enkhuizen, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat Enkhuizen-Willemstad (3-5 september) op de planning, waarbij niemand minder dan chef-kok Erik van Loo en zijn zoon Juliën van het legendarische restaurant Parkheuvel** het gastronomische stokje over zullen nemen. Op de route Dordrecht-Rotterdam (5-7 september) kan er genoten worden van de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*. En culinair talenten chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door, krijgen de eer om tijdens de route Rotterdam-Keulen (7-9 september) de bijzondere Chef’s Table-serie af te sluiten.

Intiem en luxueus genieten

Het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan slechts 90 gelukkige gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu's met passende premium wijnarrangementen. Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf!  De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip. 

“Het is een voorrecht om samen met het evenemententeam van Creators of Live bijzondere ervaringen, aan boord van de exclusieve Advance by Transcend Cruises, te mogen verzorgen. Ik vind het geweldig om liefhebbers van de exclusieve Nederlandse culinaire scene zo’n unieke 3-daagse reis met dierbaren en geliefden aan te kunnen bieden!”, aldus Jacco Verschoor, oprichter van Creators of Live.

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

De Chef’s Table River Cruise is inclusief uitgebreid ontbijt en lunch en gedurende de twee avonden staan de bijzondere fine dining experiences, verzorgd door de master chef(s) aan boord, op het programma mét aanvullend entertainment. Daarnaast zijn de dranken - inclusief premium wijnen en sterke dranken - inbegrepen. De plaatsen voor deze exclusieve fine dining-ervaring aan boord van de ‘Advance’, met haar vijfsterren-faciliteiten, zijn beperkt. Dus wees er snel bij!

Meer informatie en boekingen via deze link.

STRRN Magazine alles over de culinaire top van Nederland.


Reactie plaatsen