3-daagse fine dining reizen op luxueus rivierschip met Nederlandse topchefs.
Evenementenbureau Creators of Live lanceert Chef’s Table cruises, dit zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel, namelijk riviercruiseschip ‘Advance’, waarbij fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol.
Fine dining line-up
De eerstvolgende riviercruise (23-25 oktober) volgt de route Düsseldorf-Amsterdam, waarbij chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat de vaarroute Frankfurt-Rotterdam (16-19 november) op de planning, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum het gastronomische stokje over zullen nemen. En niemand minder dan chef-kok Erik van Loo van het legendarische restaurant Parkheuvel** zal samen met zijn zoon Juliën de culinaire avonden verzorgen op de route Rotterdam-Rotterdam (19-21 november). Met de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario* wordt, op eveneens de route Rotterdam-Rotterdam (21-23 november), de bijzondere Chef’s Table-serie voor de aankomende vaarperiode afgesloten.
Fine dining line-up
De tweede riviercruise (1-3 september) volgt de idyllische route Zaandam-Enkhuizen, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat Enkhuizen-Willemstad (3-5 september) op de planning, waarbij niemand minder dan chef-kok Erik van Loo en zijn zoon Juliën van het legendarische restaurant Parkheuvel** het gastronomische stokje over zullen nemen. Op de route Dordrecht-Rotterdam (5-7 september) kan er genoten worden van de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*. En culinair talenten chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door, krijgen de eer om tijdens de route Rotterdam-Keulen (7-9 september) de bijzondere Chef’s Table-serie af te sluiten.
Intiem en luxueus genieten
Het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan slechts 90 gelukkige gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu's met passende premium wijnarrangementen. Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip.
“Het is een voorrecht om samen met het evenemententeam van Creators of Live bijzondere ervaringen, aan boord van de exclusieve Advance by Transcend Cruises, te mogen verzorgen. Ik vind het geweldig om liefhebbers van de exclusieve Nederlandse culinaire scene zo’n unieke 3-daagse reis met dierbaren en geliefden aan te kunnen bieden!”, aldus Jacco Verschoor, oprichter van Creators of Live.
Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
De Chef’s Table River Cruise is inclusief uitgebreid ontbijt en lunch en gedurende de twee avonden staan de bijzondere fine dining experiences, verzorgd door de master chef(s) aan boord, op het programma mét aanvullend entertainment. Daarnaast zijn de dranken - inclusief premium wijnen en sterke dranken - inbegrepen. De plaatsen voor deze exclusieve fine dining-ervaring aan boord van de ‘Advance’, met haar vijfsterren-faciliteiten, zijn beperkt. Dus wees er snel bij!
- 23-25 oktober 2024, Frankfurt-Rotterdam, onder leiding van chef-kok Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaité van restaurant Cellar Door
- 16-19 november 2024, Frankfurt-Rotterdam, onder leiding van Toby Sadettan (Sommelier), Rik Veen (Culinair Creative Chef) en Roy Schipper (Chef Meat Specialist) van restaurant Lutum. Nb op deze vaart is het culinaire team 2 dagen aanwezig (ze komen 17 november aan boord).
- 19-21 november 2024, Rotterdam-Rotterdam, onder leiding van Erik en Julien van Loo van restaurant Parkheuvel**
- 21-23 november 2024, Rotterddam-Rotterdam, onder leiding van Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*
Meer informatie en boekingen via deze link.