Een exclusieve avond vol verrassingen en vakmanschap.
Op 25 juni slaat voor één dag restaurant Hemel & Aarde en het met een Michelin- én Groene Ster bekroonde Triptyque* hun handen ineen voor een uitzonderlijk four hands dinner.
Groente staat centraal, omlijst door verfijnde smaken uit het beste van het seizoen en de natuur. Een exclusieve avond vol verrassingen en vakmanschap. Restaurant Triptyque* serveert onder andere hun signature-gerechten als de steak tartaar van wortel en boter, kaas en eieren.
Beide restaurants en hun keukens staan bekend om het centraal stellen van groenten. Het 8-gangen diner is, indien gewenst, ook compleet vegetarisch beschikbaar.
Menu
Boter, kaas & eieren menu
Tartelette Hemel & Aarde
Koker forel
Steak tartare van wortel
Doperwt · verveine · bessentak · hangop
Broccoli blad · opperdoezer ronde
Courgette · zonnebloempit · zwarte knoflook · spliterwt miso
Prei uit de klei · tonburi
Lam · goulash · morille
Risotto van parelgort · grapefruit · lavas
Zomerkoning · rozemarijn · kamille
Gekarameliseerde olijf
All in inclusief wijnpairing, water, friandises, koffie en thee.
Reserveren kan via de website van Hemel & Aarde
STRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland.