Michelin Inspecteurs klappen uit de biecht: opnieuw!?
19 oktober 2020 

Michelin Inspecteurs klappen uit de biecht: opnieuw!?

De inspecteurs van de Michelin Gids zijn in mysterie gehuld. Anonimiteit zit in hun DNA.

Toch willen ze u met deze rubriek een inkijk geven in hun leefwereld. Want dit moet hen van het hart: wat balen we van de nieuwe lockdown voor Nederlandse restaurateurs!

De Nederlandse horeca gaat weeral volledig op slot. Of dit al dan niet terecht is, daar gaan we niet dieper op ingaan. Maar wat we wel duidelijk willen stellen: wat is dit balen! De Nederlandse restaurateurs hebben de eerste lockdown knap aangepakt en leken stilaan terug op adem te komen. De inspecteurs toerden de afgelopen weken en maanden duchtig rond, en zagen dat de Nederlandse chefs niets van hun talent en inspiratie hebben verloren. Ze voelden een hernieuwd enthousiasme dat zich vertaalde in heel wat leuke ontdekkingen. En dan dit.

Veel kunnen we niet doen, behalve onze steun uitspreken aan al de restaurateurs. We zullen als redactie van de MICHELIN Gids ook regelmatig artikels posten over leuke afhaalinitiatieven die heel wat chefs opzetten. Kijk naar mannen als Ron Blaauw en Jermain de Rozario. Restaurants als Zout & CitroenVilla la RucheDaalderWiesenBeulings. Noem maar op.

Bewonderenswaardig
Het doorzettingsvermogen van deze vakmensen is bewonderenswaardig. We hopen oprecht dat de steun die ze tijdens de eerste lockdown kregen van de gasten, ook deze keer massaal getoond zal worden. Houd daarom onze website zeker in het oog om te ontdekken waar u in uw buurt terecht kunt voor een fijn afhaalmenu. De Nederlandse chefs verdienen uw steun. Samen komen we hier uit.

Reactie plaatsen