Sterrenrestaurant Eden opent culinaire Drive Thru
20 oktober 2020 

Sterrenrestaurant Eden opent culinaire Drive Thru

Culinaire Drive thru met knipoog naar fastfood

Topchef Herman Cooijmans en gastheer Robin Groos openen woensdag 21 oktober een ware pop-up Culinaire drive thru op de Hurk in Eindhoven. Ze bundelen hun krachten met Pim Hoefs en Joulle Hermkens van Smaeckvermaeck.

Het nieuwe STRRN Magazine verschijnt 21 november.

Culinaire Drive thru met knipoog naar fastfood
Op het Culinaire drive thru menu vind je gerechten met de gewaagde smaakcombinaties waar restaurant EDEN om bekend staat. Het concept bestaat uit verschillende warme en koude gerechten die geheel bereid worden geleverd. Deze kunnen mee naar huis genomen worden of eventueel in de auto gegeten worden zodat er nog een ronde door de drive thru gereden kan worden. Op het menu staan verschillende gerechten met de producten en combinaties die de heren in het restaurant serveren, daarnaast nog een kleine knipoog naar fastfood.

Buffelburger met culinaire Milkshakes
Chef Herman doet een ode aan fastfood. “We wilde een lekkere burger op het menu maar dat kan natuurlijk niet zonder de EDEN twist”. In plaats daarvan gebruikt hij het vlees van de buffel. Dit vlees is niet alleen smaakvol maar ook mals. De burger word geserveerd met ganzenlever en truffel.

Ook de dorst weten de twee mannen van EDEN te lessen met milkshakes van onder andere eekhoorntjesbrood en banaan gecombineerd met Lapsang Souchong (gerookte zwarte thee)

Coronamaatregelen
Restaurant EDEN laat de bezoekers met alle plezier genieten van de heerlijke gerechten en culinaire milkshakes, maar nemen het nauw met de corona voorschriften. De veiligheid van de bezoekers en personeel staat voorop, met gezondheidsklachten of andere symptomen word er verzocht thuis te blijven.

Het is voor de bezoekers verboden om de auto te verlaten tijdens het bezoek aan de drive thru.

Over Eden
Restaurant Eden staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Eigenaren Robin Groos en Herman Cooijmans willen prikkelen met uitgesproken smaken en presentatie van de gerechten. Begin dit jaar is dit restaurant door Michelin bekroond met een Michelin ster. Het restaurant word geprezen om de bijzondere smaak combinaties.

Bron: Entree

Reactie plaatsen