Benefietdiner bij sterrenrestaurant EDEN in Valkenswaard - Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen.
21 april 2024 

Benefietdiner bij sterrenrestaurant EDEN in Valkenswaard - Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen.

Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen.

In sterrenrestaurant Eden* in Valkenswaard vindt woensdag 22 mei een bijzonder benefietdiner plaats. Chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans en Make a Memory slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor de stichting, die op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen fotografeert.

De door Michelin met een ster bekroonde chef Herman Cooijmans heeft persoonlijke redenen om zijn restaurant volledig kosteloos ter beschikking te stellen aan Make a Memory en als ambassadeur aan de slag te gaan voor de stichting.

Woensdag 22 mei is in Valkenswaard zodoende de eerste editie van de Culinair Benefiet Business Party. Een culinaire avond vol waardevolle verbindingen, inzichtelijke gesprekken en nieuwe kansen.

Herman Cooijmans serveert een diner van vijf gangen, inclusief ontvangst met bubbels, begeleidende wijnen of alcoholvrije pairing en koffie of thee met lekkernijen. Gastvrouw is Meike de Jong, bekend van onder andere RTL Nieuws en EditieNL.

Tafels zijn beschikbaar vanaf twee personen en de kosten per couvert bedragen 250 euro. De volledige opbrengst komt ten goede aan Make a Memory. Voor reserveringen en meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar edwaal@makeamemory.nl.

Over Make a Memory

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken zwangerschap tot en met zeventien jaar.

De foto’s bieden ouders troost en een blijvende herinnering, en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. Voor de ouders zijn hieraan geen kosten verbonden. www.makeamemory.nl

Over Herman Cooijmans

Herman Cooijmans is sinds 2019 eigenaar en chef-kok van Eden* in Valkenswaard. Binnen een jaar werd het restaurant bekroond met een Michelinster. De culinaire gids roemt hem vooral vanwege zijn spannende en bijzondere combinaties op het bord.

Hij heeft zich als ambassadeur verbonden aan de stichting, die hij vanwege privé gebeurtenissen een warm hart toedraagt. ‘Mijn zoontje is iets meer dan tien weken te vroeg geboren. Vanwege complicaties was dat een periode die veel stress en spanning met zich meebracht. Het verlies van een kind is afschuwelijk. Broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s, oma’s en zo nog veel meer verdienen een nagedachtenis.’
www.restaurant-eden.nl

De nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar!Reactie plaatsen