Nieuwe Maître Sommelier voor sterrenrestaurant Vinkeles Amsterdam
30 juni 2020 

Nieuwe Maître Sommelier voor sterrenrestaurant Vinkeles Amsterdam

Natasja Noorlander is de nieuwe Maître Sommelier bij  restaurant Vinkeles(*), gevestigd in Boetiek hotel The Dylan Amsterdam.

Noorlander (34) werkt ruim 4 jaar in Restaurant Vinkeles* als Sommelier. Eerder werkte ze voor onder andere ’t Brouwerskolkje, Johannes en Bord’Eau*. Naast haar functie als Maître Sommelier is Natasja ook bestuurslid van het Nederlands Gilde van Sommeliers, en deel van de proefcommissie. Restaurant Vinkeles* opent op woensdag 1 juli na drie en een halve maand de deuren voor gasten.

“Executive Chef Dennis Kuipers en het team van Restaurant Vinkeles zijn trots op de aanstelling van Natasja Noorlander als Maître voor Restaurant Vinkeles*. Ik ben ervan overtuigd dat Natasja met haar kennis en toewijding het niveau van Restaurant Vinkeles* nog verder omhoog gaat brengen. We gaan voor de tweede Michelinster!” aldus General Manager René Bornmann van The Dylan.


 

Het nieuwe STRRN Magazine is uit!

Bekijk hier de inhoud.

 

 

Over The Dylan Amsterdam 
The Dylan (Keizersgracht 384) is gelegen in het hart van het centrum, op loopafstand van de belangrijkste trekpleisters zoals het Anne Frank huis, de Bloemenmarkt, het Van Gogh museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Grachtenhuis. Daarnaast ligt het midden in het hippe en trendy winkeldistrict “De Negen Straatjes” waar men een variatie aan galerijen, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden vindt. The Dylan Amsterdam heeft 40 kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende stijlen. In 2014 zijn 16 kamers inclusief twee suites gerenoveerd in samenwerking met bekend interieurontwerper Remy Meijers, en in maart 2018 onthulde The Dylan de nieuwe kamerstijl Amber, ontworpen door Studio Linse. Restaurant Vinkeles*is een onderdeel van The Dylan Amsterdam. Bekroond met een Michelinster sinds November 2009, biedt de verfijnde Franse keuken een uitstekende mix tussen klassieke en eigentijdse stijlen. Het restaurant bevindt zich in een 18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor. Tegenwoordig biedt het restaurant een elegante setting met uitzicht op de intieme binnentuin met een authentieke Amsterdamse setting.
 In 2016 opende The Dylan Amsterdam Bar & Brasserie OCCO. Kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service staan er centraal. Gasten kunnen er genieten van een uitgebreid ontbijt, een perfecte Illy-koffie, lunch, verse sappen of één van de bijzondere soorten Crusio-thee. Tegen de avond schuiven Amsterdammers en hotelgasten er aan voor een informeel diner en natuurlijk voor de signatuur cocktails. De charmante binnentuin van het hotel is een oase van rust.

Reactie plaatsen