Ook online te volgen! Topchef Jef Schuur organiseert het SEAsonality Symposium op Texel.
02 juni 2023 

Ook online te volgen! Topchef Jef Schuur organiseert het SEAsonality Symposium op Texel.

Op maandag 5 juni van 13 tot 18 uur organiseert Jef Schuur van Relais & Châteaux Bij Jef* Restaurant & Hotel in samenwerking met het NIOZ op Texel een symposium voor chef-koks om aandacht te vragen voor overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te consumeren. 

Tijdens het symposium spreken onderzoekers over de huidige toestand van de oceaan, hoe seizoensgebondenheid de oceaan beïnvloedt en waarom de rijpheid van zeevruchten op het moment van de vangst belangrijk is. Na het symposium volgt een masterclass in restaurant bij Jef waar chefs verder in gesprek gaan over de relatie tussen bijvangst en seizoensgebondenheid.

Volg online
Kun je niet zelf op het eiland aanwezig zijn? Dan is het SEAsonality Symposium ook live via internet te volgen. Het symposium start a.s. maandag 5 juni om 13:00 uur en is via deze link (via Teams) te volgen:

https://www.microsoft.com/microsoft-teams/join-a-meeting
Meeting ID: 327 980 478 464
Passcode: 9ZoDHY

Voor meer informatie neem contact op met info@bijjef.nl 


Tot maandag!

Zie ook: Topchef Jef Schuur organiseert het SEAsonality Symposium op Texel.


Reactie plaatsen